Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

O ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στο πλευρό του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο"

23
Δεκ 2020
O ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στο πλευρό του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο"

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» στέκεται αρωγός στο σημαντικό έργο του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο", προσφέροντας μέρος των εσόδων από την προϊοντική σειρά νωπών συσκευασμένων κοτόπουλων ΠΙΝΔΟΣ. Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ από τον Ιούνιο του 2020, στηρίζει έμπρακτα και τον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισης των παιδιών και των συγγενών που φιλοξενούνται.

Στο πλαίσιο αυτής της πράξης αγάπης και αλληλεγγύης, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, οι άνθρωποι της ΠΙΝΔΟΣ επισκέφθηκαν τον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ παραδίδοντας την πρώτη επιταγή με τα έσοδα που προέκυψαν από το 1ο εξάμηνο συνεργασίας, ύψους 15.000€. Η παράδοση της επιταγής στη διευθύντρια του Ξενώνα, κα Άννα Παναγοπούλου, πραγματοποιήθηκε από τον κο Άγγελο Σαμπατακάκη, Εμπορικό Διευθυντή του Συνεταιρισμού και την κα. Ελευθερία Μασούρα, Διευθύντρια Marketing του Συνεταιρισμού.

Αποχαιρετώντας μία δύσκολη χρονιά, η ΠΙΝΔΟΣ προσέφερε στα παιδιά που φιλοξενούνται προσωπικά δώρα, ευελπιστώντας να τους γεμίσει χαμόγελα και αισιοδοξία.

Η οικογένεια της ΠΙΝΔΟΣ πιστή στο καθήκον της, θα συνεχίσει να ενισχύει το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ», βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην βελτίωση της ζωής των μικρών μας φίλων και των οικογενειών τους.