Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στην 26η έκθεση Gulfood στο Ντουμπάι!

04
Μάρ 2021
Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στην 26η έκθεση Gulfood στο Ντουμπάι!

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» έκλεψε τις εντυπώσεις στην έκθεση Gulfood 2021, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι! Η μεγαλύτερη ετήσια εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο έλαβε χώρα στο Ντουμπάι, μεταξύ 21 – 25 Φεβρουαρίου 2021 και η ΠΙΝΔΟΣ έδωσε το παρών με πρωταγωνιστές τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

Η συμμετοχή της ΠΙΝΔΟΣ στην 26η έκθεση Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Gulfood 2021 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Προβολής & Προώθησης CHICK LEADERS “ENJOY IT’S FROM EUROPE”, μίας τριετούς καμπάνιας που έχει ως στόχο την προώθηση των ευρωπαϊκών ποιοτικών προϊόντων πουλερικών στις αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Κατάρ και της προβολής της ασφαλούς διαδικασίας που ακολουθείται κατά την παραγωγή τους. Η ΠΙΝΔΟΣ, ηγέτης της ελληνικής πτηνοτροφίας, έγινε talk of the town και στο Ντουμπάι καθώς ‘πλημμύρισε’ την έκθεση με μυρωδιές από τις δημιουργίες του Έλληνα σεφ Αλέξανδρου Παυλόπουλου, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια εκεί, γνωστός ως the Ambassador of Greek Taste UAE, Chef Sperxos! Ανάμεσα στους επισκέπτες, μας τίμησαν με την παρουσίαση τους, μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι από την Ελληνική Πρεσβεία στα Η.Α.Ε, μεταξύ των οποίων και η κα Μαρία Κωστοπούλου, Πρώτη Γραμματέας Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν την ευρεία γκάμα των προϊόντων του Συνεταιρισμού, συμπεριλαμβανομένων των νόστιμων ορεινών κοτόπουλων ελεύθερης βοσκής, της πλούσιας σειράς αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, της κοτόπιτας, του γύρου καθώς και των προψημένων προϊόντων. Μέσα από αυτό το ταξίδι στις ορεινές νόστιμες γεύσεις που προσέφερε στους επισκέπτες, η ΠΙΝΔΟΣ παρουσίασε τον  πρωταρχικό της στόχο, δηλαδή την κυκλοφορία προϊόντων με την σφραγίδα της υψηλής ποιότητάς της, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή αλλά και των συνεργατών της.