Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Ολοκληρώθηκε το έργο ψηφιακής εποπτείας και διαχείρισης ψυχόμενων χώρων ανά την Ελλάδα, για την «ΠΙΝΔΟΣ»

07
Απρ 2021
Ολοκληρώθηκε το έργο ψηφιακής εποπτείας και διαχείρισης ψυχόμενων χώρων ανά την Ελλάδα, για την «ΠΙΝΔΟΣ»

H Algosystems ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο ψηφιακής εποπτείας και διαχείρισης όλων των ψυχόμενων χώρων της εφοδιαστικής αλυσίδας του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», σε 19 σημεία συνολικά σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του έργου είναι η εξασφάλιση σταθερών θερμοκρασιών σε ψυχόμενους χώρους και η άμεση ενημέρωση για αποκλίσεις, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων «ΠΙΝΔΟΣ», σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP και  τον ΕΦΕΤ.

Το έργο, το οποίο υλοποιήθηκε πάνω από δίκτυο DMVPN, περιλαμβάνει κατ’ αρχήν τη μελέτη, την εγκατάσταση, τον προγραμματισμό και την υποστήριξη συλλογής θερμοστοιχείων με χρήση PLCs της Schneider Electric ανά σημείο παρακολούθησης και καταγραφής θερμοκρασιών. Στη συνέχεια, η συλλογή όλων των δεδομένων διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών και η κεντρική διαχείριση, απεικόνιση, έλεγχος και ενημέρωση σφαλμάτων εξασφαλίστηκε μέσω συστήματος SCADA της εταιρίας ICONICS. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή είναι πλήρως επεκτάσιμη, με δυνατότητες διασύνδεσης με πλατφόρμες IoT.

H Algosystems, χρησιμοποιεί τον συνδυασμό της εξειδικευμένης εμπειρίας 35 ετών ως Integrator στον τομέα των λύσεων Πληροφορικής και Αυτοματισμού & Ελέγχου, για να παρέχει τεχνολογικές υπηρεσίες με υπεραξία, στους πελάτες της.

Η «ΠΙΝΔΟΣ» ηγείται σταθερά στον κλάδο της πτηνοτροφίας στην Ελλάδα και πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα στάδια της καθετοποιημένης παραγωγής της, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, την ποιότητα και τη νοστιμιά των προϊόντων της που φθάνουν στους καταναλωτές.