Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Δελτίο Τύπου

Δεκ 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ''ΠΙΝΔΟΣ'', όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στέκεται στο πλευρό των άπορων οικογενειών του Νομού μας, διανέμοντας 2.000 πακέτα με προϊόντα του, για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων. Η διανομή των πακέτων θα γίνει σε συνεργασία με τις δομές των  Δήμων του Ν. Ιωαννίνων, της Μέριμνας και άλλους φορείς.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και το 2022 να συνεχίσει να στηρίζει τα γεύματα της Κιβωτού του Κόσμου του Nομού, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες που υπάρχουν σε κοτόπουλο.

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» προάγει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της επιχειρηματικότητας ενώ αφουγκράζεται με ευαισθησία τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και δραστηριοποιείται με καθημερινές δράσεις κοινωνικής ευθύνης επιστρέφοντας στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη τους. Στα πλαίσια αυτών των ενεργειών του, διαθέτει μέρος των εσόδων από τη σειρά νωπών συσκευασμένων κοτόπουλων ΠΙΝΔΟΣ για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»,  Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο.

Τέλος, το ΔΣ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Συνεταιρισμού και τους ευχαριστεί έμπρακτα για τον επαγγελματισμό τους καθ΄ όλη την διάρκεια της κρίσης που έχει προκύψει από την πανδημία covid-19, προσφέροντας  για τις γιορτές των Χριστουγέννων σε όλους τους εργαζομένους λάδι, κρασί, φέτα και προϊόντα του Συνεταιρισμού.

Ευχόμαστε σε όλους σας, από καρδιάς, καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.