Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Δυναμική παρουσία για τον ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στη Food Expo 2023

29
Μάρ 2023
Δυναμική παρουσία για τον ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ»  στη Food Expo 2023

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», για μία ακόμα χρονιά έδωσε το παρών στη Food Expo 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Στη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ», έκανε αισθητή την παρουσία του τόσο με το εμβληματικό του περίπτερο στο Hall 2 του εκθεσιακού χώρου, όσο και με την εντυπωσιακή του παρουσία και το εκτενές portfolio ποιοτικών προϊόντων από κοτόπουλο.

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ», ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός της Ελλάδας, που εδώ και 65 χρόνια ηγείται στον κλάδο της ελληνικής πτηνοτροφίας, έχει πάντα ως πρωταρχικό στόχο την κυκλοφορία προϊόντων τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή αλλά και των συνεργατών του και φέρουν την σφραγίδα της υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και νοστιμιάς του.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του Συνεταιρισμού, η επισκεψιμότητα ήταν πολύ μεγάλη, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης,  προσελκύοντας  μεγάλο αριθμό επαγγελματιών του χώρου, τόσο από τον κλάδο του retail όσο και από τον κλάδο του HORECA. Ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και από άλλες χώρες, οι οποίοι θέλησαν να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τα προϊόντα της «ΠΙΝΔΟΣ».

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν, να γνωρίσουν αλλά και να δοκιμάσουν  τα προϊόντα του ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ», μεταξύ των οποίων τα αλλαντικά από 100% κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής, χωρίς γλουτένη και  τα Έτοιμα Ψημένα προϊόντα, τα οποία μέσα από την πλούσια γκάμα τους, προσφέρουν  σε λίγα μόλις λεπτά πεντανόστιμες λύσεις για γεύματα, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και χωρίς συντηρητικά. Ενώ η νέα σειρά Chicken Gourmet, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις πρωτοποριακές της συσκευασίες αλλά και με τις ξεχωριστές γευστικές της προτάσεις, μιας και πρόκειται για νωπά μαριναρισμένα - με μπαχαρικά και βότανα της Ηπείρου - προϊόντα κοτόπουλου, όπως τηγανιά, σουβλάκι, φιλέτο στήθους και κοπανάκι. Όλα τα προϊόντα της σειράς διατίθενται σε συσκευασία κατάλληλη για ψήσιμο στο φούρνο. Η ιδανική και γρήγορη επιλογή για ένα εύκολο και ταυτόχρονα υγιεινό γεύμα για όλη την οικογένεια.

Ενώ τέλος, για ακόμη μια φορά το βραβευμένο κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής «ΠΙΝΔΟΣ», τράβηξε τα βλέμματα με τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία – την eco safety pack. H «ΠΙΝΔΟΣ» για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί στον κλάδο της, με την καινοτόμα χάρτινη συσκευασία, υψηλής ασφάλειας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Παρουσία στο περίπτερο του ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» είχαν και τα προϊόντα των Ηπειρώτικων Αυγών, στρατηγικού συνεργάτη του Συνεταιρισμού, παρουσιάζοντας τόσο την ευρεία γκάμα αλλά και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Κατά την διάρκεια της Food Expo, ο chef Γιώργος Τσούλης μαζί με την ομάδα του και τον chef Παύλο Παππά πραγματοποίησαν Live Cooking Show, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν εμπνευσμένες νόστιμες προτάσεις από τη νέα σειρά Chicken Gourmet. Γρήγορες επιλογές για όσους διαθέτουν περιορισμένο χρόνο, αλλά επιθυμούν να απολαμβάνουν υγιεινές και θρεπτικές επιλογές.

Και αυτή τη χρονιά  ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» έκλεψε τις εντυπώσεις, με το ξεχωριστό του περίπτερο αλλά και με τις νέες καινοτόμες προϊοντικές προτάσεις του, αποδεικνύοντας ότι δεν σταματά να εξελίσσεται έχοντας πάντα σταθερούς άξονες την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία και την έρευνα που χαρακτηρίζουν τον πυρήνα της φιλοσοφίας του.