Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Platinum και Χρυσές διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ

19
Οκτ 2023
Platinum και Χρυσές διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ

O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός της χώρας και ηγέτης στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συνεχίζει να διαγράφει μια ανοδική πορεία και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, με διαφάνεια, οργάνωση και σωστή ανάπτυξη. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία, την καινοτομία, την μοναδική ποιότητα και την αξεπέραστη νοστιμιά των προϊόντων του, φέρνουν το Συνεταιρισμό στην κορυφή με σημαντικές διακρίσεις στα Meat Awards 2023.

Πιο συγκεκριμένα, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής απέσπασε δυο βραβεία, το GOLD και το PLATINUM, για την ανεπανάληπτη γεύση του. Το νόστιμο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής με τη νέα συσκευασία Eco Safety Pack κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στα Meat Awards 2023, χάρη στην υψηλή προστασίας συσκευασία, 100% φιλική ως προς το περιβάλλον αλλά και 100% ανακυκλώσιμη. To κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, το οποίο βρίσκεται στην ελληνική αγορά εδώ και 20 χρόνια, συσκευάζεται πλέον σε πρωτοποριακή και καινοτόμα συσκευασία, η οποία παρουσιάζεται 1η φορά στην Ελλάδα σε προϊόντα κοτόπουλου και σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP), για μεγαλύτερη φρεσκάδα και ασφάλεια του προϊόντος, γεγονός που οφείλεται στις πιο σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται στον Συνεταιρισμό και που διαθέτει η τεχνολογία της πτηνοτροφίας. Η νέα συσκευασία «φροντίζει για την άριστη ποιότητα και έξτρα ασφάλεια του προϊόντος και, κατ’ επέκταση, την ασφάλεια των καταναλωτών, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει και προστατεύει το περιβάλλον, μιας και κάθε συσκευασία περιέχει πλέον 93% λιγότερο πλαστικό».

Η βραδιά της τελετής απονομής στα Meat Awards 2023 ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη GOLD βραβείο για τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στην κατηγορία Καλύτερη Κτηνοτροφική - Πτηνοτροφική Μονάδα, δικαιώνοντας για μια ακόμα φορά την ηγετική του θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Η εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ αποδεικνύει ότι το συνεταιριστικό μοντέλο μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό όχημα ανάπτυξης για ολόκληρη τη χώρα, ενώ βρίσκεται σταθερά στις δέκα κορυφαίες επιχειρήσεις τροφίμων της Ελλάδας, προσφέροντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κοτόπουλου στους καταναλωτές, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την υγεία τόσο των πουλερικών αλλά και των καταναλωτών μέσα από συνεχείς ελέγχους. Η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή του, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει, αλλά και η κορυφαία τεχνογνωσία των ανθρώπων του, καθιστούν τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ ένα διεθνές πρότυπο στον πτηνοτροφικό κλάδο.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», κος. Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε: «Τα βραβεία και οι διακρίσεις που λαμβάνει η Πίνδος αντανακλούν τις αξίες, την φροντίδα και το μεράκι με τα οποία εδώ και 65 ολόκληρα χρόνια δραστηριοποιούμαστε. Κάθε βραβείο που παραλαμβάνουμε, κάθε διάκριση, αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Αν και το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο εξελίσσεται διαρκώς με νέα, καινοτόμα προϊόντα, η δέσμευση μας απέναντι στον καταναλωτή παραμένει σταθερή. Αυτό είναι που κάνει την Πίνδος να ξεχωρίζει, δίνοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια την πρώτη θέση στην καρδιά της ελληνικής οικογένειας».