Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Συνάντηση… κορυφής: συνεργασία αία* relate και ΠΙΝΔΟΣ

10
Ιαν 2018

H αία* relate, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την «ΠΙΝΔΟΣ», τον ελληνικό συνεταιρισμό που κατέχει ηγετική θέση στον πτηνοτροφικό κλάδο. H «ΠΙΝΔΟΣ» ανέθεσε στην αία* relate τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Η νέα, μεγάλη συνεργασία εκτός από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γραφείου τύπου, media relations, σχεδιασμό και υλοποίηση προγράμματος ΕΚΕ, σχεδιασμό εταιρικής καμπάνιας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την αία* relate, ο Γενικός Διευθυντής της «ΠΙΝΔΟΣ», Λάζαρος Τσακανίκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρόκειται για τη στρατηγική συνεργασία με μια εταιρεία που διαγράφει μακρά και αναγνωρισμένη πορεία στον κλάδο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Η απόφασή μας να συνεργαστούμε με την αία* relate βασίστηκε τόσο στη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, όσο και στην ικανότητά της να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες ανάγκες επικοινωνίας του σημερινού περιβάλλοντος.»

Η Πρόεδρος της αία* relate, Αλεξία Μπακογιάννη δήλωσε: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή και χαρά για εμάς το γεγονός ότι η «ΠΙΝΔΟΣ» επέλεξε την αία* relate για στρατηγικό της εταίρο στην επικοινωνία.  Η «ΠΙΝΔΟΣ» είναι ο πλέον επιτυχημένος αγροτικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα, που εδώ και 60 χρόνια, εκτός από τις κορυφές της ομώνυμης οροσειράς, έχει κατακτήσει και την κορυφή της αγοράς. Δεν είναι μόνο τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της που την κάνουν να ξεχωρίζει. Η «ΠΙΝΔΟΣ» αποτελεί ένα σύγχρονο πρότυπο για τον ελληνικό συνεταιρισμό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην απασχόληση και την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Αυτό είναι κάτι που μας εμπνέει ως εταιρεία, αλλά και ως πολίτες.»