Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Συνεργασία ΠΙΝΔΟΣ και MY NEW BABY

27
Φεβ 2018

Τα Kοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ κλείνουν πάνω από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με το MY NEW BABY με δράσεις προώθησης στο το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο Avenue Mall, στο Μαρούσι στο οποίο στεγάζεται η υπεραγορά Σκλαβενίτη, το JUMBO, το Η&Μ, το Volta Fun Town και 60 ακόμη επώνυμα καταστήματα.   

Αρχικά ξεκινήσαμε από την συμμετοχή μας και χορηγία σε επιλεγμένες παιδικές εκδηλώσεις όπως Back to school και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, όπου όλα τα παιδάκια δοκίμαζαν κοτομπουκιές Πίνδος και οι μητέρες έπαιρναν booklet με πρωτότυπες συνταγές για κοτόπουλο.

Η συνεργασία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι αποφασίστηκε στη συμμετοχή σε όλες τις παιδικές δραστηριότητες του MY NEW BABY (εργαστήρι πηλού, θεατρικό παιχνίδι,  Καραγκιόζη, ανάγνωση παραμυθιών) καθώς και σε ομιλίες – συναντήσεις με Γονείς και μαθήματα για Έγκυες. Αντίστοιχα συμμετείχαμε σε όλες τις θεματικές εκδηλώσεις του 2017, καθώς και στις εορταστικές (Πασχαλινές και Χριστουγεννιάτικες).

Όλο αυτό το διάστημα στην προσπάθεια να περάσει το μήνυμα ότι οι γονείς πρέπει να προσφέρουν ποιοτικό κοτόπουλο στα παιδιά τους περισσότερα από 7000 παιδάκια έχουν δοκιμάσει τις κοτομπουκιές ΠΙΝΔΟΣ. Αντίστοιχα γονείς έχουν ενημερωθεί για τα προϊόντα ή/και έχουν λάβει booklet με τις πρωτότυπες συνταγές μας.

Περισσότεροι από 80.000 γονείς και επισκέπτες του MY NEW BABY έχουν δει το διαφημιστικό ΠΙΝΔΟΣ και πάνω από 40.000 έχουν δει τις αναρτήσεις – προβολές στο facebook του MY NEW BABY.

Τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ είναι κοντά στη Νέα Οικογένεια και στα παιδάκια, προτείνοντας τους τα προσεγμένα προϊόντα της ως σωστή λύση διατροφής και υγείας. 

και η συνεργασία συνεχίζεται…