Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Ας μαγειρέψουμε …παίζοντας!

30
Οκτ 2018
Ας μαγειρέψουμε …παίζοντας!

Η νέα σειρά αλλαντικών από φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ σε συνεργασία με το πιο σύγχρονο και αξιόπιστο site για γονείς το mothersblog.gr και το Kids Cooking Club, διοργανώνουν μία μοναδική δράση για λιλιπούτειους επίδοξους σεφ.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου καταλαμβάνουν από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Μικρή Πλατεία του Εμπορικού Κέντρου AVENUE στο Μαρούσι και υποδέχονται τους μικρούς τους φίλους που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα πολύ δημιουργικό μάθημα μαγειρικής! Θα παίξουν, θα συνεργαστούν, θα πειραματιστούν, θα διασκεδάσουν και κυρίως θα μάθουν να κάνουν υγιεινές επιλογές μέσα από το μαγείρεμα, υπό τη καθοδήγηση του executive chef, Κυριάκου Μελά και με βασικό συστατικό το Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, με χαμηλά λιπαρά και χωρίς γλουτένη.

Ο executive chef και γνωστός πρεσβευτής της υγιεινής διατροφής, Κυριάκος Μελάς, θα καθοδηγεί τα παιδιά μαζί με τους συνεργάτες του ώστε να ετοιμάσουν θρεπτικές και γευστικές επιλογές με πρωταγωνιστή της ημέρας, το νόστιμο και υγιεινό κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα μάθουν βιωματικά μέσα από το μαγείρεμα την σωστή και ισορροπημένη θρέψη ώστε να κάνουν την πιο νόστιμη επιλογή αλλά και να ετοιμάζουν μόνα τους το δικό τους κολατσιό!  

Σας περιμένουμε όλους στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 να το ανακαλύψετε και να μαγειρέψουμε… παίζοντας παρέα με τους μικρούς μας σεφ! Αν θέλετε όμως να εξασφαλίσετε προτεραιότητα την παρουσία του παιδιού στο πρωτότυπο open cooking class, το mothersblog.gr καλεί τους γονείς να λάβουν μέρος σε έναν ειδικό διαγωνισμό μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, όπου δίνεται η δυνατότητα σε 20 τυχερά παιδιά να μαγειρέψουν… παίζοντας!