Announcements

Latest news and updates about the cooperative!

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στις νέες του εγκαταστάσεις

10
Mar 2022
Εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στις νέες του εγκαταστάσεις

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Νέας Βιομηχανικής Μονάδας Επεξεργασίας Κρέατος Κοτόπουλου στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων φιλοξενήθηκαν κατά διαστήματα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της συνεργάτες του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ από το χώρο του Retail και HO.RE.CA. αλλά και εκπρόσωποι του οικονομικού ρεπορτάζ και των τοπικών μέσων.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών, στελέχη του Συνεταιρισμού πραγματοποίησαν ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου, παρουσίασαν το Συνεταιρισμό και τα προϊόντα του, ενώ αναφέρθηκαν και στις μελλοντικές του δράσεις και επενδύσεις.

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ εδώ και 64 χρόνια ηγείται στον κλάδο της ελληνικής πτηνοτροφίας, αποδεικνύοντας πως το «συνεταιρίζεσθαι» μπορεί να αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα και αποτελεί σήμερα ένα μοναδικό πρότυπο συνεταιριστικού μοντέλου, διεθνούς εμβέλειας.

Ακολουθώντας το ρυθμό και τις ανάγκες της εποχής μετασχηματίζεται ψηφιακά σταδιακά και εφαρμόζει τεχνολογία αιχμής σε διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Με διαρκείς επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτομεί και πρωτοπορεί, οδηγώντας τις εξελίξεις στον κλάδο του. Μέσα από εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες υλοποιεί συνεχώς νέες δράσεις και προγράμματα, τα οποία συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή του. Από το 2020 συμμετέχει ενεργά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΚYKLOS 4.0, του οποίου στόχος είναι η παραγωγή καινοτόμων συστημάτων που θα μπορούν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία, αποδεικνύοντας πως η έρευνα μπορεί να γίνει πράξη με μοναδικά αποτελέσματα ανάπτυξης της βιομηχανικής παραγωγής και ταυτόχρονης μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Γιατί για τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ όλη η στρατηγική ανάπτυξης του βασίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη, φροντίζοντας ενεργά για το μέλλον και τις επόμενες γενιές.