Announcements

Latest news and updates about the cooperative!

Η ΠΙΝΔΟΣ Χορηγός του ‘Δείπνου των Εθνών’ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019

06
Sep 2019
Η ΠΙΝΔΟΣ Χορηγός του ‘Δείπνου των Εθνών’ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΠΙΝΔΟΣ», θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά κοινωνικά δρώμενα που συμβάλλουν στην προβολή της πόλης των Ιωαννίνων ως προορισμό αθλητικού τουρισμού, αναλαμβάνει  το ρόλο  του Επίσημου  Χορηγού  της εκδήλωσης  ‘Δείπνο  των Εθνών’.  Πρόκειται για μια σπουδαία τιμητική βραδιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019 και θα λάβει χώρα στην πόλη των Ιωαννίνων, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019  στο ξενοδοχείο  Epirus Palace.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων 2019, πρόκειται για μια διήμερη αθλητική διοργάνωση των τελευταίων δύο δεκαετιών της Δυτικής Ελλάδας, η οποία συγκεντρώνει κορυφαίους στο είδος τους κωπηλάτες. Συγκεκριμένα, 500 από τους καλύτερους κωπηλάτες ηλικίας μέχρι 23 ετών, προερχόμενοι από 30 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, καταφτάνουν στην πόλη των Ιωαννίνων,  για να διαγωνιστούν ανάμεσα σε 22 αθλήματα.

Η ΠΙΝΔΟΣ λοιπόν, θα δώσει το παρών στο ρόλο του  Επίσημου Χορηγού της εκδήλωσης του ‘Δείπνο  των Εθνών’’, εκδήλωση η οποία θα τελεστεί τιμής ένεκεν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

Την εκδήλωση ‘Δείπνο  των Εθνών’, θα τιμήσουν με την παρουσία τους: εκπρόσωποι των τριάντα Ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, μέλη της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, επίσημοι καλεσμένοι της πολιτείας, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών και μαζί με αυτούς εξέχουσες προσωπικότητες του αθλήματος, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

Για μία ακόμη φορά, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΠΙΝΔΟΣ», είναι υποστηρικτής ενεργειών που προωθούν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλευρό του τόπου του, την πόλη των Ιωαννίνων.