Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

H ΠΙΝΔΟΣ κέρδισε τις εντυπώσεις στη Food Expo 2022

30
Μάρ 2022
H ΠΙΝΔΟΣ κέρδισε τις εντυπώσεις στη Food Expo 2022

O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ έδωσε δυναμικό παρών στην Food Expo 2022, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με ένα εμβληματικό περίπτερο στο Hall 2 της έκθεσης, η ΠΙΝΔΟΣ πρόβαλλε τη δυναμική της παρουσία και το εκτενές portfolio ποιοτικών προϊόντων από κοτόπουλο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε η πλούσια γκάμα των προϊόντων και οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν με τα γευστικά και υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα της ΠΙΝΔΟΣ.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο προσφέροντας στους καταναλωτές πολλές διαφορετικές επιλογές από παραλλαγές κρέατος κοτόπουλου εύκολα και γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε στο κοινό η νέα σειρά έτοιμων ψημένων προϊόντων, νωπών και κατεψυγμένων.  Chicken nuggets, cordon bleu, κοπανάκια ψημένα και παναρισμένα, φιλετάκια ψημένα και παναρισμένα, κοτομπουκιές από τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλου, χειροποίητο μπιφτέκι, κεφτεδάκια, γύρος και πολλά άλλα προϊόντα συνθέτουν τη γκάμα της νέας σειράς των έτοιμων ψημένων προϊόντων.  Όλα τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ αποτελούν την ιδανική και νόστιμη καθημερινή επιλογή, καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη χωρίς συντηρητικά, από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ. Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Για την παραγωγή των έτοιμων ψημένων προϊόντων, η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας στη νέα εξειδικευμένη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας Κοτόπουλου. Επιπλέον, πάντα πιστή στο όραμά της για μείωση του αποτυπώματος της στο περιβάλλον, η ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που επενδύει σε βιώσιμες συσκευασίες και χρησιμοποιεί στα νέα νωπά προϊόντα της, συσκευασίες που περιέχουν με 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet).

Κατά την διάρκεια της Food Expo, στο εντυπωσιακό περίπτερο της ΠΙΝΔΟΣ, ο chef Γιώργος Τσούλης μαζί με την ομάδα του και τον σεφ Παύλο Παππά πραγματοποίησαν Live Cooking Show, με μοναδικές γευστικές προτάσεις κοτόπουλου για τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, είχαν την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν δια χειρός του chef Γιώργου Τσούλη και της ομάδας του, προϊόντα από τη νέα σειρά έτοιμα ψημένα συνδυασμένα με ειδικά δημιουργημένες συνοδευτικές σάλτσες.

Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν και όλα τα προϊόντα του Συνεταιρισμού συμπεριλαμβανομένων της σειράς των νωπών συσκευασμένων κοτόπουλων σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα και με αναγραφή ταυτότητας προέλευσης του παραγωγού, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, καθώς και τα αλλαντικά από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, η κοτόπιτα και πολλά άλλα ξεχωριστά προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ.

Ξεχωριστή θέση είχαν και τα Ηπειρώτικα Αυγά, παρουσιάζοντας όλους τους κωδικούς τους καθώς και τα αυγά από το Κτήμα Καλπάκι από κότες που τρέφονται με κόκκινο καλαμπόκι, καθώς και τα νέα προϊόντα OVO FRESCO από παστεριωμένο ασπράδι αυγού. Τόσο ο ΑΠΣΙ Η ΠΙΝΔΟΣ όσο και τα Ηπειρώτικα Αυγά έχουν σαν κοινό παρονομαστή την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που παράγουν, την τεχνογνωσία αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου μέσα από συνεχείς επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και την έρευνα.

H ΠΙΝΔΟΣ, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά, δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονες την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.