Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Ετήσιο συνέδριο XEROX στα Ιωάννινα

06
Μάρ 2023

Τo ετήσιο συνέδριο της πολυεθνικής εταιρίας XEROX πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη των Ιωαννίνων και εκπρόσωποι του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των 2 εταιριών, παρευρέθηκαν σε αυτό.

Ο κ. Ρογκότης Νικόλαος, Διευθυντής Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ παρουσίασε στα στελέχη της XEROX τον Συνεταιρισμό, ώστε να μπορέσουν να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα την εταιρία με την οποία διαθέτουν πολυετή συνεργασία.

Ενώ, δεν έλειψε και η αναφορά του στο νέο επενδυτικό πλάνο ύψους 40 εκ. ευρώ, το οποίο εμπεριέχει επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις, σε νέες τεχνολογίες, σε αναβάθμιση του στόλου του αλλά και στον ψηφιακό του μετασχηματισμό, αλλά και επενδύσεις στην καινοτομία και την έρευνα, οι οποίες αποτελούν κινητήριο άξονα του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ.

Η ΠΙΝΔΟΣ συνεργάζεται με εγχώριους και διεθνείς φορείς στο πλαίσιο ερευνητικών προγραμμάτων, ενώ συμμετέχει και σε πρωτοποριακά ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως αυτό το KYKLOS 4.0, το υλοποιείται από τις αρχές του 2020.

Στόχος έχει το πρόγραμμα αυτό να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και νέα συστήματα, τα οποία θα μπορέσουν να αποτελέσουν μέρος της παραγωγικής διαδικασίας, με στόχο τη βελτιστοποίηση και ανάπτυξη της βιομηχανίας μέσω της έρευνας.