Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Η ΠΙΝΔΟΣ συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων «Chicken Gourmet»

15
Φεβ 2024
Η ΠΙΝΔΟΣ συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων  «Chicken Gourmet»

Η σειρά «Chicken Gourmet» είναι η νέα σειρά που μας συστήνει η ΠΙΝΔΟΣ, ένας ισχυρός γαστρονομικός συνδυασμός μαριναρισμένων προϊόντων κοτόπουλου υψηλής διατροφικής αξία και νοστιμιάς.

Τα νέα προϊόντα της ΠΙΝΔΟΣ «Chicken Gourmet», αποτελούν την ιδανική επιλογή, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, μαριναρισμένα με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου - γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τη συμβολή τους  στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος – και με μοναδική γεύση που προσδίδει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία κοτόπουλου. Τα «Chicken Gourmet» είναι η συνέχεια της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», γρήγορη, gourmet λύση για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια, χωρίς καμία προετοιμασία.

Για την παραγωγή της σειράς «Chicken Gourmet», η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους για να εξυπηρετήσει την απαιτητική καθημερινότητα των καταναλωτών. Με τις νέες, κομψές, και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ο καταναλωτής απολαμβάνει σε χάρτινο δισκάκι τα έτοιμα γεύματα «Chicken Gourmet».  Τα νέα σκεύη, τα οποία είναι κατάλληλα για ψήσιμο παράγονται από έως και 90% ανακυκλωμένο χαρτί και σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά των προϊόντων.

Τα «Chicken Gourmet» διαθέτουν 4 γευστικές μαριναρισμένες προτάσεις, όπως φιλετάκια, σουβλάκια, κοπανάκια και τηγανιά. Αρκεί το άνοιγμα της συσκευασίας και η τοποθέτηση στο φούρνο για μια γαστρονομική εμπειρία στο ταξίδι της γεύσης. Μια καθημερινή απόλαυση που δίνει λύσεις στο περιορισμένο χρόνο της εποχής.

Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Στη νέα αυτή σειρά σε κάθε σκεύος μειώνεται κατά 90% το πλαστικό, κάνοντας καθημερινά πράξη τη δέσμευση για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ  δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονες πάντα  την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.