Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ διακρίθηκε στα Retail Business Awards!

26
Ιαν 2024
Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ διακρίθηκε στα Retail Business Awards!

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ» διακρίθηκε με Silver βραβείο στην κατηγορία Best Suppliers Product Packaging στο μοναδικό και μακροβιότερο θεσμό της αγοράς, τα βραβεία RetailBusinessAwards.

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ με το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ξεχώρισε στη μεγάλη διοργάνωση του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η κατηγορία Best Suppliers Product Packaging είναι νέα κατηγορία στον μεγαλύτερο θεσμό του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας και αναδεικνύει τις πρωτοποριακές και καινοτόμες συσκευασίες.

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» είναι ένα προϊόν που κυκλοφορεί πλέον σε βιώσιμη συσκευασία. Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής», έχει κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των λιανεμπόρων τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε σε νέα πρωτοποριακή συσκευασία. Πιο συγκεκριμένα, η ΠΙΝΔΟΣ ανανέωσε το packaging των συσκευασιών  στη σειρά Ελεύθερη Βοσκή, με νέες χάρτινες συσκευασίες, μειώνοντας κατά 93% το πλαστικό σε κάθε προϊόν της σειράς, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος καθημερινά.

Η ΠΙΝΔΟΣ καινοτομεί με τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία Eco Safety Pack. Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» κυκλοφορεί σε υψηλής προστασίας συσκευασία,  100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη. Πρόκειται για μια συσκευασία, η οποία πρώτη φορά εμφανίζεται και χρησιμοποιείται  στην Ελλάδα, σε προϊόντα κοτόπουλου.

Κάθε κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ μεγαλώνει στον ορεινό όγκο της Πίνδου στο Νομό Ιωαννίνων, σε υψόμετρο άνω των 700μ. και  ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής, στοχεύοντας στην αυθεντική και ξεχωριστή νοστιμιά του. Το Kοτόπουλο Eλεύθερης Bοσκής ΠΙΝΔΟΣ, τρέφεται με 100% πιστοποιημένη φυτική διατροφή, εκ της οποίας το 65% είναι καλαμπόκι, προσδίδοντάς του το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, πριν και μετά το μαγείρεμα.

Η απονομή υπογραμμίζει την επικοινωνιακή στρατηγική σε συνδυασμό με την επιβράβευση της ανάπτυξης καινοτόμας συσκευασίας και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και καταδεικνύουν τη φιλικότητα προς το περιβάλλον αλλά και ανταμείβει τη δημιουργικότητα και την ομαδική δουλειά! Σημαντικός επίσης παράγων είναι το awareness του brand προς τον τελικό καταναλωτή και τα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Η παράδοση, η καινοτομία και οι αξίες αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της ΠΙΝΔΟΣ, που συνεχίζει όλες τις ενέργειες προς τη βελτίωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος τόσο στις συσκευασίες όσο και σε όλες τις δραστηριότητες, αποδεικνύοντας έμπρακτα την διαχρονική αφοσίωση της εταιρίας στην προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη σε κάθε επίπεδο λειτουργίας της. Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων τα τελευταία 65 χρόνια συνεχίζει να διαφυλάσσει την ελληνική γευστική παράδοση στο κοτόπουλο και να δημιουργεί νόστιμές λύσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους.