Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή για την 28η έκθεση Gulfood

01
Μάρ 2024
Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή για την 28η έκθεση Gulfood

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», συμμετείχε στην 28η έκθεση τροφίμων και ποτών, Gulfood, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 19 και 23 Φεβρουαρίου 2024, στο World Trade Center του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φιλοξένησε πάνω από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών, αναδεικνύοντας μέσα από το περίπτερο του, την ελληνικότητα των προϊόντων του, αλλά και την καινοτομία και τη βιώσιμότητα που αποτελούν βασικά στοιχεία του. Στην Έκθεση παρουσίασε όλη τη προϊοντική γκάμα που διαθέτει από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής όπως το ολόκληρο κοτόπουλο και τα έτοιμα ψημένα μεταξύ των οποίων οι κοτομπουκιές, το χειροποίητο μπιφτέκι, το σνίτσελ, το φιλετάκι και ο γύρος - ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις. Ενώ παρουσίασε και τη νέα σειρά προϊόντων μαριναρισμένων – Chicken Gourmet,  μοναδικές κοπές κοτόπουλου, μαριναρισμένες με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου και συσκευασμένες σε δισκάκι κατάλληλο για ψήσιμο στο φούρνο. Μια σειρά που κέρδισε τους επισκέπτες για την καινοτομία της αλλά και την ξεχωριστή της γεύση.

Τα προϊόντα του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ πλέον είναι διαθέσιμα στην αγορά του Ντουμπάι, μιας και ο Συνεταιρισμός κατάφερε να διεισδύσει στο οργανωμένο λιανεμπόριο της περιοχής. Οι καταναλωτές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχουν πλέον τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ από το πιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα της περιοχής, το ΚΙBSONS, αλλά και στα ράφια των ψυγείων των φυσικών καταστημάτων της Union Co-Operative Society Hypermarket. Η Union Coop είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτικός συνεταιρισμός στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με 27 καταστήματα. Διαθέτει, επίσης, επτά εμπορικά κέντρα: Al Warqa City Mall, Etihad Mall, Al Barsha Mall, Al Barsha South Mall, Nad Al Hamar Center, Al Nahda και Motor City.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της Έκθεσης, τίμησαν με την παρουσίαση τους τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και εκπρόσωποι τόσο από την Ελληνική Κυβέρνηση όσο και από την Ελληνική Πρεσβεία στα Η.Α.Ε, μεταξύ των οποίων ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Αντώνιος Αλεξανδρίδης, ο Πρόξενος κ. Βασίλειος Θεοχαρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Γοργόλης Βασίλης.

Η παρουσία του Συνεταιρισμού -όπως σε κάθε έκθεση, έτσι και στην Gulfood- προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών και αποτέλεσε μια ευκαιρία για την προβολή και προώθηση των προϊόντων του σε ένα ακόμη μεγαλύτερο διεθνές κοινό, ενισχύοντας την εξωστρέφειά του και ταυτόχρονα,  ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του ως ηγέτη στο κλάδο της ελληνικής πτηνοτροφίας, με την καινοτομία των προϊόντων του, την άριστη ποιότητά τους και την αυθεντική τους γεύση.