Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

ΠΙΝΔΟΣ: Platinum διάκριση στα Chef's Choice Awards 2024

12
Απρ 2024
ΠΙΝΔΟΣ: Platinum διάκριση στα Chef's Choice Awards 2024

Με υπερηφάνεια ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ ανακοινώνει μία ακόμα διάκριση και συγκεκριμένα για το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στα φετινά Chefs Choice Awards 2024, κερδίζοντας το Platinum Βραβείο. Αυτή η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης της εταιρείας στην ποιότητα, στη φρεσκάδα και στη γεύση, καθώς και στη συνεχή προσπάθειά της για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων στους καταναλωτές της.

Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ κυκλοφόρησε πριν είκοσι χρόνια και έκτοτε έχει καθιερωθεί με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά. Εκτρέφεται με τον παραδοσιακό τρόπο στον ορεινό όγκο της Πίνδου, στο Νομό Ιωαννίνων, σε υψόμετρο άνω των 700μ. προσφέροντάς του μια ξεχωριστή αυθεντική ορεινή γεύση. Ενώ τρέφεται με 100% φυτικές τροφές πιστοποιημένες από τον AGROCERT, εκ των οποίων το 65% είναι καλαμπόκι, γεγονός που του προσδίδει το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, το οποίο διατηρεί και μετά το μαγείρεμα. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής του διαδικασίας – όπως και σε όλα τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ - πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι, ώστε να φθάνει το πιο ασφαλές και ποιοτικό προϊόν στο πιάτο των καταναλωτών.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΙΝΔΟΣ έχοντας πρόσφατα ανανεώσει τo packaging των συσκευασιών στη σειρά Ελεύθερη Βοσκή, με νέες χάρτινες συσκευασίες, μείωσε κατά 93% το πλαστικό σε κάθε προϊόν της σειράς της με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος καθημερινά. Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής πλέον κυκλοφορεί με την πρωτοποριακή και υψηλής προστασίας συσκευασία Eco Safety Pack,  η οποία είναι 100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε προϊόντα κοτόπουλου.

Η αυθεντική γεύση του Κοτόπουλου Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ έχει βραβευτεί πολλές φορές από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης στις Βρυξέλλες, και τώρα απέσπασε μια ακόμα σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά από τη γεμάτη καταρτισμένους και έμπειρους chefs κριτική επιτροπή των «Chefs’ Choice Awards 2024». Η εντεκαμελής επιτροπή κλήθηκε να αξιολογήσει το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ μέσα από καθορισμένα κριτηρία αλλά και από μια δημιουργική μαγειρική διαδικασία, αξιολογώντας έτσι την ποιότητα και τη γεύση του. Αυτή η επιβράβευση αποτελεί αναγνώριση της αριστείας της ΠΙΝΔΟΣ στον κόσμο της γαστρονομίας και της ανεπιτήδευτης προσήλωσής της στην ποιότητα.

Η Ελευθερία Μασούρα, Head of Marketing & Επικοινωνίας ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που σήμερα παραλαμβάνουμε το πλατινένιο βραβείο στα Chefs' Choice Awards 2024, για ένα από τα κορυφαία προϊόντα μας, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας στην παραγωγή προϊόντων κοτόπουλου υψηλής ποιότητας και γεύσης. Η αναγνώριση από τους σεφ είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας, καθώς αποτελεί επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας στην παραγωγή ασφαλών και γευστικών τροφίμων. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων που εμπνέουν τους σεφ και ικανοποιούν τους καταναλωτές μας».

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ συνεχίζει να προσφέρει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα στους καταναλωτές του, διατηρώντας τη δέσμευσή του για ασφάλεια και γεύση.