Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Gulfood 2019 στο Ντουμπάι

18
Φεβ 2019
Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Gulfood 2019 στο Ντουμπάι

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων - Η Πίνδος συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Gulfood 2019 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Gulfood 2019, θα διεξαχθεί από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων - Η Πίνδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου ταξιδεύουν για ακόμη μία φορά τις γευστικές συνήθειες των Ηπειρωτών και αναδεικνύουν την μοναδικότητα και την αυθεντικότητα της περιοχής.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην αντίστοιχη έκθεση του 2017, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων – Η Πίνδος εδραιώνει την παρουσία του σε διεθνές επίπεδο και συμμετέχει ενεργά στην προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων του, όπως μόνο οι παραγωγοί της ΠΙΝΔΟΥ γνωρίζουν.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων ΠΙΝΔΟΣ που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της έκθεσης αναμένεται να κινήσουν το ενδιαφέρον και να τοποθετήσουν στο στόχαστρο των διεθνών αγορών.