Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Χωριάτικο Λουκάνικο Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ: Ο πρωταγωνιστής της Τσικνοπέμπτης μας δίνει συμβουλές ψησίματος!

25
Φεβ 2019
Χωριάτικο Λουκάνικο Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ: Ο πρωταγωνιστής της Τσικνοπέμπτης  μας δίνει συμβουλές ψησίματος!

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να τη γιορτάσουμε με τη μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι και στα εδέσματα που θα γευτούμε εκείνη την ημέρα θα παίξει το Χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ. Χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά, το βραβευμένο χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ είναι η πιο νόστιμη επιλογή για τη βραδιά ψησίματος που θα οργανώσετε για τους αγαπημένους σας.

Η νοστιμιά και η μπαχαρένια γεύση του σε συνδυασμό με την σφραγίδα ποιότητας του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, εγγυώνται για το αποτέλεσμα του καλύτερου μεζέ που θα σερβίρετε στους καλεσμένους σας. Ας δούμε όμως και κάποιες συμβουλές στην τεχνική του ψησίματος και όχι μόνο που θα μας οδηγήσουν σε αξεπέραστες εμπειρίες γεύσεις.

Πάνω απ’ όλα ο ψήστης

Ο ψήστης για εκείνη τη βραδιά αποτελεί τον καλλιτέχνη, το πρώτο όνομα και τον «αρχηγό» της βραδιάς. Γι’ αυτό και δεν τον αφήνουμε ποτέ μόνο του σε αυτή την ιδιαίτερη διαδικασία, φροντίζουμε να έχει δίπλα του ένα μεζεδάκι και το ποτήρι του να είναι πάντα γεμάτο. Κατά τη διάρκεια του τραπεζιού δεν παραλείπουμε σε συχνά διαστήματα να του δίνουμε συγχαρητήρια και να υψώνουμε τα ποτήρια «στην υγειά του».

Η παρέα

Την ιστορία γράφουν οι παρέες όπως ξέρουμε. Η καλή παρέα μπορεί να «απογειώσει» τη βραδιά και με γέλια και χαρές να μετατρέψει την Τσικνοπέμπτη σε ένα γλέντι που θα διηγούμαστε για χρόνια.

Προσοχή στην τεχνική

Υπάρχουν πολλές «σχολές» όσον αφορά στο ψήσιμο. Για το ψήσιμο του χωριάτικου λουκάνικου όμως σε δύο πράγματα συμφωνούν όλοι –χαμηλή φωτιά και συχνό γύρισμα. Αν ακολουθήσετε αυτές τις δύο συμβουλές να είστε σίγουροι ότι το Χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ θα σας ανταμείψει!

Καθαρή σχάρα

Πριν ξεκινήσουμε το ψήσιμο καθαρίζουμε πολύ καλά τη σχάρα ώστε να μην αλλοιωθεί η γεύση του χωριάτικου λουκάνικου από άλλες γεύσεις.

Κι επειδή όλα έχουν να κάνουν με την παρέα, μπορείτε να ετοιμάσετε ορεκτικά για τους καλεσμένους σας (και για τα μεζεδάκια του ψήστη που λέγαμε παραπάνω) με τη βοήθεια και των υπολοίπων προϊόντων από την οικογένεια των αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ. Μπρουσκέτες με φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ή με σαλάμι πικάντικο, hot dog με τα λουκάνικα Hot Dog, μικρές μπουκίτσες σε ντιπ με τα λουκάνικα κοκτέιλ και το κοτοπαριζάκι, λουκάνικο Φρανκφούρτης περασμένο σε καλαμάκι για σουβλάκι με ντοματίνια και πιπεριές είναι μόνο μερικές γευστικές ιδέες που μπορούν να σας συνοδεύσουν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Καλή σας (γευστική) διασκέδαση!