Announcements

Latest news and updates about the cooperative!

H ΠΙΝΔΟΣ τιμήθηκε για ακόμα μία χρονιά στα Best Launching Awards!

03
Nov 2020
H ΠΙΝΔΟΣ τιμήθηκε για ακόμα μία χρονιά στα Best Launching Awards!

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», που για περισσότερα από 60 χρόνια προσφέρει προϊόντα απαράμιλλης διατροφικής αξίας και ποιότητας, προσθέτει ακόμη μία διάκριση στο ιστορικό του. Η ΠΙΝΔΟΣ απέσπασε το βραβείο «Καλύτερου Λανσαρίσματος» για την πλήρως ανανεωμένη σειρά Νωπών Συσκευασμένων Κοτόπουλων με Νέα Ετικέτα. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του 20ού Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων, στο κτήμα Diamond, υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review.

Η ανανεωμένη σειρά Νωπών Συσκευασμένων Κοτόπουλων με Νέα ετικέτα, εγγυάται την 3πλή σιγουριά που αναζητά ο κάθε καταναλωτής από το φαγητό του. Τη νοστιμιά, που υπογράφει η ταυτότητα προέλευσης του κοτόπουλου, τη φρεσκάδα που εγγυάται η προστατευτική ατμόσφαιρα της συσκευασίας αλλά και την ασφάλεια καθώς γνωρίζουμε ότι το κοτόπουλο τρέφεται με 100% φυτικές τροφές με πιστοποίηση AGROCERT. Το λανσάρισμα της σειράς ενίσχυσε ένα στοχευμένο, 360° πλάνο επικοινωνίας.

Η κα. Ελευθερία Μασούρα, Υπεύθυνη Μarketing και Επικοινωνίας του Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ», παραλαμβάνοντας το βραβείο εξήγησε ότι: «Η ανανεωμένη σειρά νωπών συσκευασμένων κοτόπουλων, επισφραγίζει το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων του Συνεταιρισμού να παράγουν προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Η διάκριση αυτή αντανακλά την αφοσίωση, την προσήλωση αλλά και τη  σχέση εμπιστοσύνης του Συνεταιρισμού με τους καταναλωτές».