Ενημέρωση

Τελευταία νέα και ενημερώσεις για τον συνεταιρισμό!

Δωρεά υλικού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

11
Ιαν 2024
Δωρεά υλικού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 10/1/2024 ο Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, κ. Δημητρίου Ανδρέας,  βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και πραγματοποίησε παράδοση δωρεά υλικού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων,  παρουσία της Αστυνομικής Ηγεσίας.

Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων αναφέρεται:

Για ακόμη μια φορά η μεγάλη βιομηχανία της περιοχής μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά προσφέροντας στα μέλη μας μια πολύ σημαντική χορηγία που σώζει ζωές.

Η επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος και οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο πεδίο θα έχουν ένα επιπλέον εφόδιο για τις κρίσιμες στιγμές ενός σοβαρού τραυματισμού.

Οι ιμάντες ισχαιμικής περίδεσης ( tourniquet ) σώζουν ζωές και δίνουν μια επιπλέον βοήθεια και χρόνο ,στις κρίσιμες πρώτες βοήθειες.

Ευχαριστούμε θερμά την Πίνδος και τον κ. Δημητρίου για αυτή την σημερινή σημαντική δωρεά , η οποία τονώνει το ηθικό των συναδέλφων μας αφού διαπιστώνουν ότι στην μάχη κατά της εγκληματικότητας δεν είναι μόνοι, ευελπιστώντας ότι και στο μέλλον θα έχουμε παρόμοιες αξιέπαινες ενέργειες.

Παράλληλα ελπίζουμε ότι θα έχουμε στο εξής και από την επίσημη πολιτεία ένα τέτοιο εφόδιο που δημιουργεί ασφάλεια στους συναδέλφους μας και θωρακίζει τον Έλληνα αστυνομικό στο τιτάνιο έργο που δίνει καθημερινά.