Συνεταιρισμός

66 χρόνια κουβαλάει αξίες στη διατροφή!

Τοπικές κοινωνίες

Η ΠΙΝΔΟΣ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της κοινωνίας του Ν. Ιωαννίνων και της Ηπείρου, όπου έχει την έδρα της όσο και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται και γι’ αυτό συμβάλλουμε σταθερά στην ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης.

Εκτός από τις κύριες εγκαταστάσεις της (φάρμες, σφαγείο, φυραματοποιειο, εκκολαπτήριο, κεντρικές διοικητικές υπηρεσίες) που βρίσκονται στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων διαθέτουμε επίσης υποκαταστήματα στην Αθήνα (Μενίδι και Ρέντη), στη Θεσσαλονίκη, στη Βέροια, στο Αγρίνιο, στην Πάτρα, στην Κόρινθο, στην Τρίπολη , στην Λιβαδειά, στη Λάρισα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά και στη Κοζάνη.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας οι οποίοι ανέρχονται στα 900 άτομα είναι κάτοικοι των περιοχών αυτών, αμείβονται και δαπανούν στον τόπο τους, ενώ έχουν αναπτυχθεί σταθερές οικονομικές συνεργασίες με πλήθος τοπικών φορέων, αγροτών, και προμηθευτών. Η αγορά που δημιουργείται με τη διακίνηση αγαθών και εμπορευμάτων γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΠΙΝΔΟΥ είναι δυναμική και σημαντική.

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την κοινωνική μας ευθύνη, επιδιώκουμε να είμαστε ο ιδανικός εταιρικός πολίτης, επιτελώντας σημαντικό κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και πανελλαδικά.